Onze Chiro is opgesplitst in 6 afdelingen waarbij telkens kinderen van 2 leerjaren samen komen om zich te amuseren. Hieronder lijsten we deze op en stellen we de bijhorende leiding voor! Voor vragen kan u steeds terecht bij de hoofdleidsters, maar uiteraard ook bij de afdelingsleiding.

Op zondag spelen de leden per afdeling spelletjes die geschikt zijn voor hun leeftijd. Afhankelijk van de afdeling, zijn er dus andere spelen en eventueel ook meer vrijheid en verantwoordelijkheid.

Kadees

Meisjes vanaf 6 jaar sluiten zich aan bij de kadees. De kadees is voor meisjes van het eerste en tweede leerjaar. Samen met de leiding springen ze een fantasiewereld in van prinses tot heks. Ze leren de leukste en gekste spelletjes om samen met hun leeftijdsgenootjes te spelen.

Maren Samson
maren.samson@hotmail.com

Mirte Van Haute
mite.vanhaute@hotmail.com

Inez Haentjens
inezhaentjens@hotmail.com

Siska De Beule
siskadebeule@hotmail.be

L’image contient peut-être : 4 personnes, personnes souriantes, personnes debout, courts-métrages, arbre et plein air

Speelclub

Na de jongste afdeling komt de speelclub. Zij zitten in het derde en vierde leerjaar. Ravotten in de bossen of samenwerkingsspelen. De leidsters voorzien voor ieder wat wils.

Axelle Melis
axelle.melis@gmail.com

Ruth Van Hecke
ruthvanhecke@outlook.com

Thalia Van Hooste
thaliavanhooste@hotmail.com

Tine Meersschaert
tinemeersschaert@gmail.com

Kwikken

De kwikken zitten in het vijfde en zesde leerjaar. Samen met hun leidsters hangen ze het aapje uit. Van actieve spelen tot moppen tappen. Zolang er maar gelachen en plezier gemaakt wordt!

De leiding

Fien De Vlieger
fiendv@scarlet.be

Anouk Van Haute
anoukvanhaute@hotmail.be

Karlijn Van Hecke
karlijnvanhecke@hotmail.be

Fran D’Hondt
franciskadhondt@gmail.com

L’image contient peut-être : 4 personnes, personnes souriantes, personnes debout, arbre, plante et plein air

Tippers

De meisjes van het eerste en tweede middelbaar zijn de tippers. Zij gaan al eens met de fiets op pad om een leuk dorpsspel te spelen. Van vuile spelen zijn zij niet bang!

Leen van der Ha
leenvanderha@gmail.com

Ellen Braem
braem.ellen@gmail.com

Carolien Gillis
caroliengillis@hotmail.com

Nel Van Hecke
nelvanhecke@live.be

L’image contient peut-être : 3 personnes, personnes souriantes, ciel, nuage, chaussures, arbre et plein air

Tiptiens

De tiptiens zijn de meisjes van het derde en vierde middelbaar. De leeftijd waarop het al iets serieuzer wordt. Gelukkig is er de Chiro om je naast het drukke schoolleven nog eens helemaal te laten gaan. Van avontuurlijke activiteiten zijn zij niet vies. En tussen de activiteiten door kletsen hoort er uiteraard ook bij.
De tiptiens die van de Chiro tussen 2 en 5 nog niet genoeg krijgen, zijn meer dan welkom in onze avondchiro. Samen met de leidsters en oudste afdeling staat hen van half 7 tot half 9 nog een superavond vol Chiro te wachten.

Saar Van Severen
saar.vanseveren@gmail.com

Lisanne De Kever
lisannedekever@hotmail.com

Eva De Mulder
evademulder@hotmail.com

Eva Van Wiele
eva.van.wiele@hotmail.com

L’image contient peut-être : 4 personnes, personnes souriantes, personnes debout, courts-métrages, ciel, arbre, plein air et nature

Aspi’s

De aspi’s zijn de leden van de oudste afdeling. Als aspi kan je op zondagmiddag keihard ontspannen met hevige competitiespelen, stevige discussies en kinderachtige verkleedpartijen. Maar aspi ben je niet enkel meer op zondagmiddag. Van de aspi’s wordt al net iets meer verwacht dan de andere afdelingen. Engagement en verantwoordelijkheid worden belangrijke woorden in deze afdeling. Ze worden voorbereid op het leiding zijn dat eventueel volgt. Met behulp van hun leiding organiseren ze Christus Koning en een fuif. Maar aspi’s mogen niet vergeten dat ze nog aspirant zijn en dat ze daar nog volop van mogen genieten.

Net als de tiptiens zijn de aspi’s meer dan welkom in de avondchiro.

Delphine Saman
delphine.saman98@gmail.com

Nathalie Wargny
nathaliewargny@hotmail.be

Amber Melis
melis.amber@hotmail.com

L’image contient peut-être : 3 personnes, personnes souriantes, personnes assises et plein air

De leiding

Naast de zes verschillende afdelingen is er natuurlijk ook de leidingsploeg. Dit jaar staan we elke zondag met 23 enthousiaste leidsters paraat om van elke zondag een onvergetelijke dag te maken. Voor de leiding is Chiro meer dan zondag. Elke vrijdag is er de leidingskring, jaarlijkse evenementen om de Chiro financieel recht te houden, de lokalen onderhouden en opknappen … Uiteraard gebeurt dit allemaal met de nodige portie sfeer en plezier.
Als je ’t ons vraagt: CHIRO!