‼️‼️Deze morgen heeft Gemeente Stekene naar ons gecommuniceerd dat de federale regels die op 1 november ingaan, dit weekend al gelden. Deze ZEER laattijdige communicatie heeft een aantal gevolgen voor ons Chirobal. Allereerst, het Chirobal gaat gewoon door maar met een aantal extra maatregelen. Wij zijn dit weekend verplicht om elke bezoeker te controleren op het bezit van een geldig Covid Safe Ticket, gecombineerd met een geldig identiteitsbewijs. Na controle van een geldig Covid Safe Ticket, vervalt de mondmaskerplicht en kan je van het Chirobal genieten zonder maatregelen. Aan de inkomrij is een mondmasker wel nog verplicht. Een geldig Covid Safe Ticket kan getoond worden via de CovidSafe App (te downloaden via de App Store en met gebruik van ItsMe of een kaartlezer). Een papieren Covid Safe ticket kan ook bekomen worden via de website www.mijngezondheid.belgie.be. Een vaccinatiekaart, dat je gekregen hebt bij de vaccinatie, is niet geldig en ook (zelf)-uitgevoerde sneltesten zijn niet geldig. Wij willen ons oprecht verontschuldigen voor deze gang van zaken maar het kan door beslissingen van hogerhand niet anders. Bij vragen, kan je altijd contact opnemen met Sam Terwingen (0470 32 23 08). Alvast bedankt voor het begrip en tot zaterdag!‼️‼️

https://www.mijngezondheid.belgie.be/?fbclid=IwAR2VK2VRgkst9m886h4DQVqbEziZB7Bz1XsESIwQvg1Fk_Gq7DMzv1E6u5A#/

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *